Mai mult de 7.000 de clienti au incredere in serviciile Stericycle in Romania

Deseuri Medicale

Deseurile medicale sunt deseurile generate de industria medicala si sunt deseuri cu regim special de segregare, ambalare, colectare, transport si procesare.

Deseurile medicale colectate si procesate in reteaua noastra de statii de procesare la nivel national cuprind intreaga gama de deseuri produse de agentii economici din industria medicala: infectioase, taietoare-intepatoare, anatomo – patologice si chimice.

Serviciile sunt complet integrate si se livreaza in conditii de conformitate cu legislatia in vigoare, de la colectare, transport si pana la eliminarea finala. Acest lucru presupune identificarea si codificarea corecta, intocmirea corecta a documentelor de transport , procesarea si eliminarea finala, precum si documentarea completa in toate etapele procesului.

O mare parte dintre generatorii de deseuri medicale din Romania au déjà incredere in sistemul nostru de management al fluxurilor de deseuri medicale.

Pentru o oferta personalizata si rezolvarea solicitarilor dumneavoastra de management al deseurilor medicale va rugam sa sunati la +40 21 457 09 75.