Managementul responsabil al deșeurilor

În fiecare zi, echipele noastre elimină în siguranță cantități masive de deșeuri. În 2018, Stericycle a gestionat aproximativ 5 miliarde de kilograme de deșeuri complexe în întreaga lume. Reciclăm, ori de câte ori este posibil. Acesta este cazul deșeurilor medicale periculoase care datorită potențialului infecțios ridicat, acestea pot contamina atât oamenii cât și mediul înconjurător cu virusuri, substanțe chimice și alți factori periculoși. De aceea în procesul de neutralizare, lor le aplicăm un tratament special.

Deșeurile cu specific medical  trebuie gestionate de către organizații specializate și Stericycle are o experiență dovedită în sprijinirea companiilor locale și naționale, atât din sectorul public cât și din cel privat. Astfel, vă oferim un serviciu de încredere prin care vă protejați angajații, vă protejați reputația, vă îmbunătățiți sustenabilitatea și care vă asigură că sunteți în conformitate cu cele mai ridicate standarde din domeniu.


Vedeți soluțiile noastre

Acoperire națională cu un serviciu local

Infrastructura inegalabilă de instalații pentru tratarea deșeurilor și flota completă cu vehicule specializate ne oferă un real avantaj față de alte companii.


Angajamentul Stericycle

Stericycle se angajează să protejeze ceea ce este important pentru clienții noștri, pentru membrii echipei noastre, pentru comunitățile pe care le deservim și pentru mediul înconjurător.


Citește mai mult

We protect what matters.

Protejăm ceea ce contează

un grup de colegi care stau de vorbă cu cafeaua

De ce suntem partenerul perfect pentru dumneavoastră

Dumneavoastră colectați selectiv

Segregați și depozitați distinct fiecare tip de deșeuri separat de deșeurile menajere

Noi colectăm

Fie într-un program regulat convenit, fie ne puteți contacta pentru colectări suplimentare sau ad-hoc

Tratăm și eliminăm

Toate deșeurile dvs. sunt procesate în conformitate și în siguranță, eliberându-vă de aceste griji.

Contactați-ne

Aveți o întrebare? Doriți o ofertă sau câteva sfaturi? Contactați-ne acum!