Protejăm oamenii și bunurile, promovăm sănătatea și protejăm mediul

Ne desfășurăm activitatea în domenii complexe și foarte bine reglementate, care au un impact extraordinar asupra societății  și asupra mediului înconjurător.

În fiecare zi, echipele Stericycle elimină în siguranță, la scară largă, deșeurile periculoase și pe cele cu potențial infecțios, oferind beneficii enorme comunităților. Prin serviciile noastre, oferite la nivel global, evităm ca milioane de kilograme de material plastic să ajungă în gropile de gunoi, menținând astfel oceanele și căile navigabile mai curate.


Obiectivul nostru

Trăim o perioadă extraordinară de schimbare și evoluție în istoria Stericycle. Am demarat un proces de transformare a companiei pe durata mai multor ani, pentru a eficientiza și moderniza operațiunile noastre prin intermediul tehnologiei și a unei viziuni globale de desfășurare a activității. În plus, am unit echipa la nivel global în jurul a patru domenii strategice: Siguranță, Servicii, Economie și Dezvoltare, principii de acțiune și de actualitate pentru a susține succesul Stericycle și pentru a îmbunătăți comunitatea pe care o deservim.


Angajamentele noastre

Protejăm ceea ce contează, este mai mult decât un motto pentru Stericycle. Este principiul după care noi ne ghidăm.

Deoarece fiecare dintre liniile noastre de servicii are un impact inerent asupra mediului și al omului, angajamentele noastre sociale și obiectivele noastre de afaceri sunt indisolubil legate."


Managementul responsabil al operațiunilor

Stericycle urmărește să conducă prin exemplu. Respectăm standarde ridicate în tot ceea ce facem, de la rolul nostru de  inovator și lider al industriei, până la modul în care ne desfășurăm operațiunile de zi cu zi. Explorăm întotdeauna noi modalități prin care ne putem îmbunătăți activitatea, respectându-ne spiritul  antreprenorial și în același timp reducând amprenta noastră asupra mediului și protejând astfel prețioasele resurse finite ale pământului.


Mediul, sănătatea și siguranța

Întreaga companie este într-un proces de îmbunătățire a cunoașterii Mediului, a Sănătății și a Siguranței, prin implementarea de politici și proceduri comune, practici consistente și a unui sistem de management operațional unitar. 

Oamenii noștri

Succesul companiei Stericycle este rezultatul talentului și leadershipului întregii noastre echipe. Idei și planuri minunate vin de la întreaga echipă. Ne-am angajat să inspirăm și să-i învățăm pe colegi să mențină o mentalitate de învingător.


Apel către comunitate / Informare pentru comunitate

Credem că prin construirea de relații și prin angajarea în  perspective diverse ale colegilor, clienților, acționarilor, comunității și partenerilor guvernamentali, ne consolidăm  viziunea, ne întărim încrederea și ne îndreptăm către rezultate mai bune.


Călătoria continuă

Întotdeauna am avut grijă de mediul înconjurător și ne-a interesat impactul asupra lumii din jurul nostru. Este pur și simplu modul în care Stericycle funcționează și acest fapt este integrat standardelor noastre de excelență. În timp ce recunoaștem că există întotdeauna loc de îmbunătățire, nu pierdem din vedere că suntem alături de generațiile viitoare.

Raportul privind responsabilitate socială

Ca lider global in managementul deseurilor avem o responsabilitate semnificativă. Inspirăm si Contribuim deopotriva.

Raportul Stericycle privind responsabilitatea socială

Contactați-ne

Aveți o întrebare? Doriți o ofertă sau câteva sfaturi? Contactați-ne acum!