O echipă. Un obiectiv

De la înființarea noastră în 1989, Stericycle s-a dezvoltat dintr-o companie mică de gestionare a deșeurilor medicale, într-un lider mondial abordând o gamă de domenii din ce în ce mai complexe și foarte bine reglementate. Astfel, Stericycle a devenit specialist în gestionarea deșeurilor, respectarea legislației și în protejarea  informațiilor.

Abordarea noastră

Credem în personalizarea relațiilor de afaceri, in „fiecare client”, nu în  „doar un alt client.


În conformitate cu această abordare personală de a ne desfășura activitatea,  am dezvoltat o echipă de experți riguros aleasă pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a vă oferi sprijin profesional. Fiecare membru al acestei echipe a fost intens instruit în toate aspectele activității Stericycle.


Îngrijire de primă clasă a clienților

Ne mândrim cu serviciul nostru pentru clienți și muncim din greu pentru a oferi nivelul de suport pe care am dori să-l primim la rândul nostru.


Toți angajații noștri sunt instruiți, fapt prin care garantăm fiecărui client că beneficiază de aceeași calitate a serviciilor și că primește ajutor și consultanță cu o notă personală de la experții noștri.

Valorile noastre de bază

Integritate - Suntem sinceri și deschiși în interacțiunile noastre cu ceilalți. Atunci când luăm decizii, întotdeauna facem lucrurile corect.

Responsabilitate - Ne asumăm acțiunile și ne concentrăm pe soluții. Ne îndeplinim promisiunile.

O singură Echipă, Un singur Obiectiv-Lucrăm ca o echipă, indiferent de obiectiv. Împărtășim împreună atât succesele cât și eșecurile și lucrăm pentru a face ca lucrurile să funcționeze mai bine.

Îmbunătățire continuă - Oferim servicii de cea  mai înaltă calitate, în timp ce consumăm cele mai puține resurse. Apreciem talentele oamenilor cu care lucrăm.

Ne place activitatea pe care o desfășurăm - Prin cultura noastră favorizăm implicarea și loialitatea tuturor membrilor echipei. Facem acest lucru cu un înalt spirit de colegialitate.

Clientul pe primul loc – Oferim clienților noștri un serviciu valoros, care depășește așteptările acestora. Respectăm în egală măsură toți clienții, atât interni cât și externi.”

Codul de Conduită și Etică în Afaceri

Membrii echipei Stericycle și reprezentanții terților, indiferent de țara în care lucrează, sunt așteptați să desfășoare activități în conformitate cu toate legile și reglementările anticorupție aplicabile, precum și cu toate politicile și procedurile aplicabile Stericycle, și Codul nostru de conduită în afaceri și etică. Membrii echipei au obligația de a raporta cu bună credință orice suspiciune de încălcare a Codului, politicilor, procedurilor, legilor și regulamentelor, precum și orice conduită nepotrivită.

Intrați în legătură cu noi


Ai o întrebare? Ai nevoie de un sfat, dorești o ofertă?

Contactați-ne

Aveți o întrebare? Doriți o ofertă sau câteva sfaturi? Contactați-ne acum!