5 lucruri de știut despre Stericycle România

mar. 13, 2023

Stericycle România este un partener de încredere pentru unitățile medicale din țară, atât pentru mediul public, cât și pentru cel privat. Suntem un operator important pentru abordarea situațiilor medicale complexe, gestionând eficient cantități semnificative de deșeuri medicale. Aflați cinci lucruri importante despre activitatea noastră:

  1. Facem parte dintr-un grup internațional

Stericycle Inc. are peste 30 de ani de experiență globală, deținând echipamente, tehnologii și metode de operare în 17 țări din întreaga lume. Cu circa 500 de puncte de lucru și peste 15.000 de angajați la nivel global, Stericycle oferă soluții inovatoare și personalizate pentru parteneri publici și privați, având ca obiectiv promovarea sănătății și protejarea oamenilor și mediului înconjurător.

  1. Asigurăm gestionarea conformă a deșeurilor medicale periculoase și nepericuloase

Gestionarea deșeurilor medicale presupune respectarea unui proces complex și a unui set amplu de norme specifice. Ne ocupăm zilnic de colectarea în ambalaje speciale, transportul autorizat și eliminarea deșeurilor în instalații adecvate, moderne, cu impact minim asupra mediului.

  1. Oferim soluții de specialitate pentru diverse domenii de activitate

Oferim soluții conforme și personalizate, în funcție de nevoile partenerilor noștri.  Portofoliul nostru de clienți cuprinde companii și furnizori de servicii medicale, farmacii, cabinete stomatologice, laboratoare, saloane și clinici de înfrumusețare, precum și cabinete medicale individuale și centre de îngrijire paliativă.

  1. Suntem prezenți la nivel național

Avem o reţea naţională de șapte stații de procesare şi eliminare a deşeurilor periculoase, deservite de o flotă de peste 100 autospeciale autorizate. Pentru a gestiona fluxul constant de deșeuri medicale, activitatea Stericycle are loc zilnic în locațiile de procesare și tratare a deșeurilor în Ilfov, Sibiu, Pitești, Iași, Arad și Oradea.

  1. Avem echipe dedicate și instalații performante

Echipa noastră lucrează zilnic pentru asigurarea unui proces sigur de eliminare a deșeurilor. Pentru protejarea comunităților locale și a mediului înconjurător, investim constant în îmbunătățirea instalațiilor folosite, iar angajații noștri depun eforturi susținute pentru atingerea obiectivulului comun, acela de a proteja ceea ce contează cu adevărat.

mar. 13, 2023