Cum furnizăm servicii de management al deșeurilor medicale pentru multiple sectoare de activitate?

sept. 27, 2023

Cu o experiență de peste 30 de ani în tratarea deșeurilor medicale periculoase și nepericuloase la nivel global, Stericycle este un operator cheie care activează în industria sanitară, pentru a proteja bunăstarea populației și a mediului înconjurător. În România, Stericycle lucrează cu mii de clienți, gestionând fluxuri considerabile de deșuri medicale generate de spitale, clinici și instituții sanitare, din domeniul public și privat. De la colectare și transportul autorizat, la eliminarea completă și cu un minim impact ecologic, protejăm sănătatea echipelor noastre, a cadrelor medicale și integritatea mediului.

Cele șapte stații de tratare din întreaga țară sunt dovada investițiilor constante pentru a asigura un serviciu conform și la standarde ridicate. Anul acesta, am inaugurat o stație avansată de sterilizare la Oradea, rezultat al unei investiții de 1,6 milioane de dolari, unde am integrat echipamente de ultimă generație, cu consum mic de apă, gaze și curent și respectând un nivel ridicat de siguranță și tehnologie.

Servicii optime și sustenabile de eliminare a deșeurilor medicale

Pentru a proteja atât sănătatea și viețile omenești, cât și mediul înconjurător, procesul de tratare a deșeurilor medicale trebuie parcurs corect si integral. În primă fază, Stericycle se asigură de conformitatea segregării la punctul de colectare, preluand în siguranță atât deșeurile nepericuloase, cât și cele cu potențial infecțios. De aici începe procesul de transport, urmând reguli stricte, prevăzute de reglementări naționale și internaționale, pentru a nu expune șoferii și comunitățile din zonă la pericole de infectare. În cele din urmă, procedeul de tratare, în principal prin sterilizare termică, elimină potențialul infecțios al deșeurilor medicale.

Deservirea domeniilor multiple de activitate

Rețeaua națională de șapte stații de procesare și eliminare a deșeurilor medicale utilizează tehnologii moderne și sustenabile și o flotă de peste 100 autospeciale autorizate. Acoperind regiunile importante din România, Stericycle oferă soluții personalizate pentru mai multe sectoare de activitate, conform nevoilor și cerințelor actuale ale partenerilor.

Portofoliul de clienți cuprinde companii și furnizori de servicii medicale, farmacii, cabinete stomatologice, laboratoare, saloane și clinici de înfrumusețare, precum și cabinete medicale individuale și centre de îngrijire paliativă. Angajamentul este unul constant și presupune susținerea partenerilor în complexitatea procesului de gestionare a deșeurilor medicale, precum și în depășirea situațiilor medicale complexe, inclusiv a pandemiilor.

Neutralizarea completă și conformă a deșeurilor medicale periculoase și nepericuloase este o activitate ce necesită un grad ridicat de răspundere, pentru a fi parte dintr-o comunitate și un mediu în suguranță. Stericycle își asumă această responsabilitate zi de zi, iar echipele depun eforturi semnificative pentru a proteja ceea ce contează cu adevărat.

sept. 27, 2023