Cum transportă Stericycle deșeurile periculoase în siguranță

iul. 23, 2021

Tratarea deșeurilor periculoase este o mare responsabilitate pe care companiile de gestionare a deșeurilor au experiența necesară pentru a o realiza. Odată ce deșeurile sunt separate și ambalate, acestea sunt transportate pe cale rutieră până la etapa finală de eliminare, cu vehicule special echipate. Pentru a asigura protecția șoferilor noștri, a conținutului transportului și a mediului, Stericycle urmează reguli stricte, prevăzute de autoritățile internaționale și naționale.

Toate companiile care transportă deșeuri periculoase trebuie să respecte Acordul european privind transportul rutier internațional de mărfuri periculoase, cunoscut sub numele de standardul ADR. Acesta certifică faptul că flota este echipată corespunzător pentru a transporta materiale periculoase și că șoferii au fost instruiți pentru condițiile specifice de transport.

Stericycle dispune de o flotă numeroasă de vehicule pentru transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase. Acestea respectă toate măsurile stabilite de lege pentru colectarea deșeurilor, fiind evaluate și aprobate de Ministerul Sănătății prin Institutul Național de Sănătate Publică.   

Am investit recent pentru a ne actualiza flota cu o gamă de mașini noi de diferite capacități, toate având cel mai recent standard de mediu Euro6.

Flota noastră cuprinde vehicule de diferite capacități, care pot fi trimise cu promptitudine în locațiile clienților, în funcție de tipul și cantitatea de deșeuri care trebuie colectate. Mașinile sunt, de asemenea, echipate cu sisteme GPS.

În planificarea transportului se acordă o atenție deosebită, pentru a ne asigura că deșeurile periculoase sunt transportate în cele mai bune condiții de siguranță rutieră și cu un impact minim asupra mediului. Rutele de transport sunt prestabilite între compania de colectare și generator, aprobate de autorități și documentate la fiecare pas. Pentru a elimina deșeurile în condiții de siguranță, organizațiile trebuie să se asigure că partenerul lor de gestionare a deșeurilor este certificat pentru acest proces, că este echipat în mod adecvat și că respectă toate cerințele.

Aflați mai multe despre modul în care lucrăm: https://www.stericycle.ro/despre/metodele-noastre

iul. 23, 2021